Τηλ.::
Shenzhen Jiaxuntong Computer Technology Co., Ltd.
Shenzhen Jiaxuntong Computer Technology Co., Ltd.

Ο εμπιστευμένος κατασκευαστής αυτοματοποίησης Gate&Door περιστροφικών πυλών υψηλών σημείων με την εμπειρία 15 έτους!

Αρχική Σελίδα Προϊόντακάθετη περιστροφική πύλη τρίποδων

Factroy η εσωτερική μισή περιστροφική πύλη τρίποδων ύψους κάθετη αντιδρά γρήγορα για το στάδιο

Factroy η εσωτερική μισή περιστροφική πύλη τρίποδων ύψους κάθετη αντιδρά γρήγορα για το στάδιο

  • Factroy η εσωτερική μισή περιστροφική πύλη τρίποδων ύψους κάθετη αντιδρά γρήγορα για το στάδιο
Factroy η εσωτερική μισή περιστροφική πύλη τρίποδων ύψους κάθετη αντιδρά γρήγορα για το στάδιο
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Made in China
Μάρκα: jiaxuntong
Πιστοποίηση: CE approved
Αριθμό μοντέλου: CFserials
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: $400/set
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινα πακέτο
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 800SETS/MONTH
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Materilas: ανοξείδωτο 304 Πλάτος καναλιών: 550--600mm
Τύπος: Περιστροφικές πύλες τρίποδων Εφαρμογή: Factroy, στάδιο, σταθμός, κολύμβηση pool.ect
MCBF: κύκλος 3.000.000 Υπηρεσία: προσαρμοσμένος
Σύστημα: Ελεγκτής ESD
Υψηλό φως:

Πύλη που τέμνεται με οριζόντια τρίποδο

,

πύλες ασφάλειας τρίποδων

Η εσωτερική/υπαίθρια μισή περιστροφική πύλη τρίποδων ύψους κάθετη αντιδρά γρήγορα για το στάδιο

 

Πού εφαρμογή;

 

Αυτοματοποιημένη (μηχανοποιημένη) περιστροφική πύλη τρίποδων Jiaxuntong η σειρά, μπορεί να είναι εύκολα να ενσωματώσει με σε άλλες ανάγνωσεις-γραφής συσκευές και τα συστήματα, μπορούν να εκπληρώσουν τις λειτουργίες όπως τον έλεγχο εισόδων, τη χρονική συμμετοχή, το για τους πεζούς έλεγχο κ.λπ. όγκου. Χρησιμοποιείται ευρέως για τις εφαρμογές όπως το στάδιο, το διαμέρισμα, τη γυμναστική, το μουσείο, το σταθμό, τη βιβλιοθήκη και το εργοστάσιο κ.λπ.

 

η περιστροφική πύλη τρίποδων για την υπαίθρια χρήση χωρίς καταφύγιο σχεδιάζεται σε ένα σύγχρονο ύφος και παρέχει μια ασφαλή, κομψή και με μοντέρνα εμφάνιση λύση για τις υπαίθριες και εσωτερικές εφαρμογές. Τα πρότυπα προσφέρουν μια λύση κατάστασης προόδου για τα σημεία εισόδων των τραπεζών, των διοικητικών κτηρίων, των επιχειρησιακών κέντρων και άλλων περιοχών με τις υψηλό απαιτήσεις ή το σχέδιο και την άνεση.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει την πόρτα;

 

1. Ο ηλεκτρικός έλεγχος υιοθετεί τη ΣΥΝΕΧΗ μηχανή για να οδηγήσει σταθερός και αξιόπιστος, και έχει το χαμηλό ποσοστό αποτυχίας. Εξαιρετικά υψηλή ελαφριά λειτουργία δεικτών κυκλοφορίας: οι κατευθυντικές οδηγίες σχεδιάζονται με των εξαιρετικά τα φω'τα φωτεινών οδηγήσεων, δείχνοντας πιό κυρίως

2. Στην περίπτωση του προσώπου που δεν έχει η κάρτα στο πέρασμα, ο συναγερμός εξοπλισμού θα προτρέψει τον ταξιδιώτη στο ισχυρό κτύπημα η κάρτα.

3. Η λειτουργία του αντίστροφου συστήματος συναγερμών: όταν τα για τους πεζούς ισχυρά κτυπήματα η κάρτα, η συσκευή ανησυχούν το συναγερμό.

4. Ελέγξτε την ακόλουθη λειτουργία: όταν τα πρώτα ισχυρά κτυπήματα προσώπων η κάρτα, το δεύτερο πρόσωπο όχι ισχυρό κτύπημα η κάρτα και η συσκευή θα ανησυχήσει.

5. Η λειτουργία καθυστέρησης ποδηλάτων: αποτρέψτε την πύλη από το χτύπημα του ποδηλάτου

6. Ο διάφορος έλεγχος λειτουργεί: από το σύνολο η ρύθμιση, η μηχανή φρένων μπορεί να τεθεί στον ειδικό χρόνο στον κανονικό ανοικτό τρόπο, ο οποίος ικανοποιεί έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

7. Ο τρόπος επιλογής: για να καλύψει τις διαφορετικές απαιτήσεις, μπορεί να είναι οργάνωση ως διπλής κατεύθυνσης πιστωτική κάρτα ή μονόδρομων πιστωτικών ελεύθερου πέρασμα καρτών και.

8. Ο διάφορος έλεγχος λειτουργεί: εξωτερικό κουμπί, τηλεχειρισμός, κώδικας φραγμών, ολοκληρωμένο κύκλωμα ή ταυτότητα, κ.λπ.

9. Λειτουργία τηλεχειρισμού: το RS485 μπορεί να συνδεθεί με RS485 με τον υπολογιστή και τη μηχανή φρένων τηλεχειρισμού RS485.

10. Αυτόματη λειτουργία αναστοιχειοθέτησης: αφότου δεν έχει περάσει η πιστωτική κάρτα στον καθορισμένο χρόνο, η κλειδαριά θα επιστρέψει την κλειδαριά για να ακυρώσει το πέρασμα, χρόνος 1-60 δευτερόλεπτα

 

 

προδιαγραφή 

 

Τα αυτόματα όπλα εμποδίων «αντι-πανικού» επιτρέπουν άμεσο σαφή της μετάβασης για την επείγουσα εκκένωση των ανθρώπων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Η απελευθέρωση έκτακτης ανάγκης της περιστροφικής πύλης εκτελείται από την εισαγωγή του σήματος συναγερμών πυρκαγιάς στην περιστροφική πύλη ή στην αποτυχία ενέργειας εκτάκτου ανάγκης. Σε αυτός ο βραχίονας εμποδίων πέφτει αυτόματα κάτω από την εξασφάλιση ελεύθερης μετάβασης.

Όταν η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος αποκαθίσταται ή το σήμα συναγερμών πυρκαγιάς αφαιρείται, ο βραχίονας θα είναι έθεσε με το χέρι στη λειτουργούσα θέση.

Τα αυτόματα όπλα εμποδίων «αντι-πανικού» αντίθετα από τα μηχανικά αποκλείουν την άμεση φυσική συμμετοχή του χειριστή και τους το δίπλωμα από τους αναρμόδιους ανθρώπους.

Ttr-08А η περιστροφική πύλη τρίποδων αποτελείται από το ανοξείδωτο που παρέχει όχι μόνο το κομψό σχέδιο, αλλά και την αντίσταση στη διάβρωση όταν χρησιμοποιείται υπαίθρια.

Η κατοικία περιστροφικών πυλών έχει σχεδιάσει ειδικά τις θέσεις για το κρυμμένο μοντάρισμα των αναγνωστών καρτών εγγύτητας. Οι λειτουργούσες ζώνες αναγνωστών είναι υποδειγμένες στις πλευρικές καλύψεις της περιστροφικής πύλης με τα ειδικά εικονογράμματα.

Η περιστροφική πύλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον ελεγκτή ACS, την επιτροπή RC ή το WRC (προαιρετικούς).

Ο πίνακας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος τοποθετείται στην κατοικία περιστροφικών πυλών. Μετά από κάθε μετάβαση ο μηχανισμός αναστοιχειοθέτησης θέτει τα όπλα εμποδίων στην αρχική θέση. Η ενσωματωμένη υδραυλική διάταξη απόσβεσης παρέχει την ομαλή και σιωπηλή λειτουργία της περιστροφικής πύλης.

Η ειδική εισαγωγή συναγερμών πυρκαγιάς επιτρέπει τη συσκευή που στέλνει μια έκτακτη ανάγκη που απελευθερώνει το σήμα (παραδείγματος χάριν, από το συναγερμό πυρκαγιάς).

Είναι επίσης δυνατό να συνδεθεί ο αισθητήρας ελέγχου ζώνης μεταβάσεων και η σειρήνα με την περιστροφική πύλη.

Για να εξασφαλίσει γρήγορη και κατάλληλη μετάβαση συστήνεται να εγκατασταθεί μια περιστροφική πύλη ανά 500 ανθρώπους που απασχολούνται στην ίδια μετατόπιση, και βάσει του μέγιστου λειτουργώντας φορτίου 30 πρόσωπα/λεπτό.

Οι περιστροφικές πύλες μπορούν επίσης να ολοκληρωθούν με τα κιγκλιδώματα, που παράγονται στο ίδιο σχέδιο

 

 

 

Factroy η εσωτερική μισή περιστροφική πύλη τρίποδων ύψους κάθετη αντιδρά γρήγορα για το στάδιο 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Jiaxuntong Computer Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: echo

Τηλ.:: +8613825257409

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Shenzhen Jiaxuntong Computer Technology Co., Ltd.
4η περιοχή Shenzhen Κίνα Longhua βιομηχανικής περιοχής Hengling πατωμάτων
Τηλ.::86-755-2983-8914
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Ηλεκτρονικές πύλες περιστροφικών πυλών προμηθευτής. © 2017 - 2021 electronicturnstile.com. All Rights Reserved.